Constance Joliff, Daphné Durocher, Fanny Lhotellier

Constance Joliff, Daphné Durocher, Fanny Lhotellier

Constance Joliff s-a născut pe 14 ianuarie 1989, în Vannes, Franța. Lucrările sale sunt rezultatul unui amestec de experiențe de viață foarte diverse. Copilărind în Bretania, a devenit membră a echipei franceze de tir-pistol și, apoi, campioană. După ce a urmat cursurile Școlii de Arte Plastice de la Bordeaux, și-a continuat educația la Școala de Film de Animație „Georges Méliès”. Îi place să deseneze, să creeze personaje folosind tot felul de materile, să anime imagini pentru decoruri de film și să proiecteze modele, precum și imagini generate pe calculator, introducând, în arta ei, atât tehnologii tradiționale, cât și noi tehnologii.

Daphné Durocher s-a născut pe 25 septembrie 1990, în Saint-Michel, Franța. După ce a absolvit film și audiovizual, în 2011, a continuat să studieze filmul animat la Școala „Georges Méliès”. Pasionată în continuare de imagini în mișcare, își începe cariera la 24 de ani.

Fanny L’Hotellier s-a născut pe 10 martie 1990, în Essonne, Franța. După ce a lucrat, câțiva ani, la un proiect ce a combinat pictura în ulei cu arta vizuală, Fanny a decis să se concentreze pe animație. A fost mereu un artist ce a învățat cu mare pasiune dans, muzică, desen. După ce a petrecut un an foarte interesant la „Arte frumoase”, a fost admisă la Școala de Arte Grafice din Orléans și a absolvit, cu o diplomă în arte plastice, la Școala de Arte Frumoase din Bourges, în 2011. În prezent, e absolventă de animație și efecte speciale la Școala „Georges Méliès”.